Mobility by Olivier trekt innovatieve kaart op Autosalon!

Mobility by Olivier Sports pakt op het Autosalon uit met innovatieve elektrische voertuigen. De e-Rod is een vinnige tweezitter en de Bultaco Albero een dynamische motorbike op maat van de stad anno 2018. De Bultaco Albero is de laatste innovatie uit de Bultaco-lijn, maar op het Autosalon kan u de andere modellen ook ontdekken.

e-Rod

De krachtige elektrische aandrijving van de e-Rod trakteert gepassioneerde bestuurders op brute kracht en maximaal rijplezier. Of dat nu op het circuit of op landelijke wegen is. Inderdaad, deze niet-alledaagse sportwagen is gehomologeerd voor de openbare weg.

Met zijn 600 kg, 45 kW vermogen, 140 Nm koppel en 19,2 kWh batterij haalt hij 183 km autonomie en een maximale snelheid van 120 km/u. Een pure racer dus, die geen compromissen sluit op het gebied van technologie en wegligging.

Oh ja, échte liefhebbers kunnen de eRod als kit aankopen en hem helemaal zelf bouwen. Hij wordt volledig geleverd en verpakt met handleiding!

Bultaco Albero

Deze unieke Spaanse e-bike met strak, aantrekkelijk design is op-en-top sportief en een tikkeltje retro. Zowel de uitstraling als de techniek zijn perfect voor steden van vandaag. De Bultaco Albero biedt een modern antwoord op de roep om meer leefbare steden en nieuwe vormen van mobiliteit. Een unieke, leuke en veilige ervaring ... zonder uitstoot!

Deze e-bike is even wendbaar en speels als een fiets, maar heeft de stevigheid en het solide rijwielgedeelte van een motorfiets, mét prima vering en uitstekende remmen. De pittige prestaties (maximaal koppel van 60 Nm, maximumsnelheid van 45 km/u) van de elektrische aandrijving maken het plaatje compleet.

De Albero is niet alleen praktisch, maar biedt enorm veel rijplezier. Rijden doe je met pedalen, maar het gashendel geeft je een aparte en aangename ervaring. Bultaco introduceert met de Albero dan ook een nieuwe, veilige en leuke vorm van transport voor een nieuw publiek: de motorbikers. Een kosmopolitisch publiek dat verlangt naar vooruitstrevende en duurzame mobiliteit.

Wil je meer weten over deze producten? Ontdek de e-Rod, de Bultaco Albero en anderen op stand 9.17 in Hall 9 van het Autosalon. Of neem snel een kijkje op onze website!